Cantilare

Cantilare

Op 14 december a.s. geven het Tilburgs Vrouwenkamerkoor Cantilare en Vocaal Ensemble Sotto Voce samen een kerstconcert. Het concert vindt plaats op zaterdagavond 14 december om 20.00 uur in de Petrus en Pauluskerk. Beide kamerkoren delen hun passie voor muziek, kwaliteit en mooie programma’s. Ook staan beide koren onder leiding van dirigente Herma Timmer.

Het kerstconcert heeft de titel ' Christmas Comes' meegekregen naar een bijzonder werk van Rudi Tas, dat op het programma staat. Zo is er ook muziek van andere hedendaagse componisten (Rutter, Gjeilo, Lauridsen), naast oudere muziek (Bach, Britten). Het originele kerstverhaal wordt door het programma heen geweven. Medewerking wordt verleend door: pianist Joep Meijer, fluitiste Cecile van Oorschot  en gitarist Eddie Franken. 

 

Het concert vindt plaats op zaterdagavond 14 december om 20.00 uur in de Petrus en Pauluskerk, Vierwindenlaan 11, 5037 MN Tilburg. Kaarten kosten 12,50 euro. Reserveren kan via

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Verdere informatie is te vinden op www.cantilare.nl  en www.sottovocetilburg.nl  Houd ook onze Facebookpagina's in de gaten.